kolmapäev, 16. juuni 2010

Kaks kärbest ühe hoobiga...

... ehk ühes sissekandes meenutusi Meeste Tantsupeost ja etendusest "Kadunud Tsirkus".

Ma ei hakka pikka juttu kirjutama, sest ma tõesti ei viitsi.

Pühapäeva õhtul käisin siis tantsupeol. See oli üleüldse minu esimene tantsupeol käik :$ HÄBIHÄBI!!! Aga mulle väga meeldis, jättis nii positiivse mulje.. Olen lugenud ka kommentaare, sellest milline porno see oli aga ... :D:D Ma kiidan eesti mehi ja noormehi ja pisikesi poisse :)!!!! Niii tublid!

Ja "Kadunud Tsirkus"... Mitte midagi väga erilist.. Selline tore , vaadatav, ei teki tunnet, et appi!! ma pean siit pääsema.. Seega normaalne. Teist korda arvatavasti vaatama ei läheks.. Väga meeldis etenduse helikujundus, live muusika on ikka parim:) Ja lemmik oli Heigo Teder.. Väga huvitav:) Ka teised olid väga mõnusad kujud:) Alu Kurvits ja Mait Trink olid nii lahedad kõrvuti - üks pisipisi, teine võimas suur:))


Lugesin raamatut "Tšernobõl: reporteri pihtimused"... Seal oli nii palju pilte.. teksti ka väheke.. Ja see oli lihtsalt nii huvitav et lugesin/vaatasin ühe õhtuga läbi. See on siis Igor Kostini raamat, mees on/oli fotograaf. Ta on käinud mitmeid kordi Tšernobõlis ja Pripjatis pildistamas. Sest kui ta juba korra seal käis, siis miks mitte uuesti minna, niikuinii on ju kiiritatud.. Ja muide, ta sai veel vanas eas tütrekese ka... Ma ei tea mida mõelda, kas see tema lapsele kuidagi ei mõju...? loodetavasti mitte..

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar