pühapäev, 13. juuni 2010

"Easy Virtue"




Eile vaatasin TV1000 East'lt filmi "Keglased kombed" ("Easy Virtue"). Osades olid Jessica Biel, COLIN FIRTH, Kristin Scott Thomas jpt. Rääkis film eelmise sajandi 30ndatest aastatest. Noor inglasest perepoeg leidis endale armastatu Larita (ameeriklanna). Nad abiellusid ning läksid mehe perele külla. Seal olid siis domineeriv ema, mõnes mõttes allasurutud isa, jutukas/crazy õde ning natuke omadega seg olev teine õde. Emale ei meeldinud Larita, Laritale ei meeldinu ema :D Ja siis oli seal igasuguseid seiku. Sai ka parajalt naerda. Colin Firth'i mängitud roll oli selline tavaline, aga ta oli üks vaimukamaid. Üldiselt see film ei jätnud minusse mingeid erilisi tundeid, aga ma vaatasin seda ka ainult Colin Firth'i pärast.


Sattusin filmi peale nii, et läksin Hotti ja siis seal on mingi telekava vms.. Ja seal oli et kell 19.00 hakkab TV1000 East'ilselline film ja seal mängib ka hr.Firth. Kell oli mingi 18.45 ja ma olin õnnelik, et aegajalt juhtun ikka õigel ajal õiges kohas olema :)
Varstivarsti lähen Meeste Tantsupidu nautlema.. Ilm pole just parim, aga mida mina vingun ?? Vaesed mehed, kes on terve päeva jalga keerutanud :S


Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar