kolmapäev, 13. aprill 2011

Never knew I could feel like this, like I've never seen the sky before...

Haaah!


Pealkiri ei viita sellele, et Eleri on armunud vms. EiEi! Hetkel mitte :D Ma lihtsalt avastasin läpakast paar Moulin Rouge saundträkki. Jah, lebotan teki all ja olen oma läpakas netis, see on IME! Poleks midagi sellist oodanudki. Aga Elisa teeb imesid ja Viasat lükkab tagant.


Ma vist olen natuke tõbine.. Või noh, nohutsen ja räige valus köha oli päeval. Nüüd nagu ei tule väga seda. Aga ma ei saa kodus ravida ka end, sest meil esmaspäevast homseni Oandul õppepäevad ja sealt ei taha väga puududa (mitte et need HUVITAVAD oleksid, need on ühed igavamad asjad hetkel), aga neid päevi järgi teha suht .... Haigeks jäin juba nädal tagasi. Siis neljapäeval ravisin kodus end ja reedel kooberdasin festivalile. Ja nagu ikka on Eleri see, kes jookseb kopsud ribadeks, tassib asju ja ähib-puhib :D Kohati pärast lõunat ma kartsingi, et nüüd on vsjooo, lähen koju ravima.. Väga rõve oli olla.. Õhtul ajas miski vere käima, ei tea kas see oli see ,et Rumm pani mind nimesid kirjutama Aqvas või miski muu, aga juba me jooksimegi Kätuga Aqvast rahvamajja, et võtta ujukad, ja siis olime juba Aqvas tagasi ning kella üheksaks ujusime ka meie .. Me tegime rekordi :D Aga ujuda ja sulberdada ja nautida festivalimõnusid oli hea.

Pärast läksime Kätu, Triinu, Kairiini, Lauraga rahvamajja. Tegime teed ja otsustasime magama minna. Sebisin endale radikaaluse koha. SOE OLI võrreldes teistega... Hommmikul oli enesetunne ka üllatavalt hea!

Lõpuks tuli siis pabinaaeg, sest etendus jõudis kätte. PALJU PUBLIKUT! Kaks toredat inimest käisid ka vaatamas, jutu järgi neile meeldis, ei veninud. Aga no tuttavad, kui tihti nad nendel teemadel tõtt räägivad?? Igatahes jah.. Ja siis õhtul oli disko, ootasin sellelt ehk liialt palju ja tuli pettuda. Pealegi olid plikad nii igavad... :D:D Kogu aeg kui kutsusin alla tantsule öeldi: "Seal on igav." No kuulge!!! Elu tuleb ISE huvitavaks teha.....

siis roomasin sellele värgile. noh.. see.. omavaheline etenduste analüüs.. Huvitav oli kuulata. Meie keetsime ka ühe mõnusa pudru kokku, mida hea süüa... aga lõpuks viskab kopa ette, sest seda liiga palju :D pärast läksime tuttu.

Pühapäev oligi viimane päev, kurb.. no tegelt polnud veel hommikul kurb, sest joosta oli veel vaja terve päev.. aga süüa sai hästi :D:D päeva peale tuli juba lõpetamisega tegelema hakata... ja siis jõudis see kättte.. ISSAND KUI ILUS SEE TUNDUS, kuigi olin laval... päriselt! muusika tegi selle vaimustavaks... loodan, et inimesed nautisid... :)

Jane on suurepärane!!!! Eliis on tubli!!! Me kõik oleme kujunduslikud :D:D Tiina on vastupidav ja hea! Kurb, et see selleks aastaks varsti läbi..

Ja abituriendid lendavad pesast välja...

Jaak Joala oma vildist kübaraga uinutab mind unne nüüd...

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar