esmaspäev, 14. veebruar 2011

Nobody's perfect!

NoniiNoniiNonii...
Ilusat ja karget sõbrapäeva jätku, kallid sõbrad!!!

Nüüdseks on möödas veebruarikuu kõige kiirem nädalavahetus.

Reede: kooli ei olnud, sellesmõttes oli vaba, aga kauem magada ka ei saanud (olgu, pool tundi kauem kui tavalisel koolipäeval). 8:30 olin juba teatris/rahvamajas. Tiina pani mind kohe tööle - hakkasin rublasid printima. Kõigepealt tuli välja mõelda kuidas saaks seda efektiivselt teha... No ei tulnud välja.. Ja selgus, et olen täielik blondiin, millele ma üldse vastu ei hakka :D
Siis saabus juba Jaak, edasi tulid Renate, Maris, Kätlin, Karle, Sander. Andres juba sõidutas oma isaga Tiinat :D Ja kuskil 11 saime kutsekasse.
I võte: võimlastseen
II võte: sööklastseen
III võte: Lermontovi tunni stseen
IV võte: kaklusstseen WC-s
V võte: Anja ja Kristja trepistseen
VI võte: Anja duššistseen
VII võte: võte kutsekast väljas - Laada Cafes; Anja ja Luciuse stseen
Niiet võttepäev lõppes kella 22ks. Siis ruttu Renatega tema juurde, et jõuaks Indi Ilale.. Ja sinna me siis kohe varsti suundusimegi. Oli libe, aga kohale me jõudsime. Ja OI KUI PÕNEV! No, ma ei liialda, kui nii ütlen! Itsitasin ikka päris palju, võib-olla liialtki :D Aga hea on 18 olla :)
Renate juurde tagasi jõudsime kuskil 3:30... Sundisime, end lippu meisterdama.. Aga see oleks võtnud oma 4 tundi kindlasti, seega ei oleks me sekunditki maganud.. Andestust! See lipp ei olnud mingi suvaline trikoloor, vaid.... Aiai!

Laupäev: äratus, paar võileiba, grimm ja soeng Renate juures ja juba kõmpisingi oma suure kotiga Virulase poole. No kott suutis natuke katki minna :D
I võte: valvuriputka stseen Virulases. Sain oma päevavanust kiluvõileiba süüa.. Nomnomnom...
Sealt edasi läksime jälle kutsekasse.
II võte: aktus - pikk ja väsitav stseen, palju sättimist ja siiberdamist. Külm ka.
III võte: Anja ja Natalja ülikoolistseen, tutvumine Luciusega.
IV võte: lembestseen
V võte: lastekodutoa stseen
VI võte: vist oli siis Laada Cafe jätk. Sinna ma enam ei jõudnud. Mul tegid neli kilu kõhus suguharutantsu.. Seega läksin ära.. Noh, läksin küll tädipoja sünnipäevale...
Koju sain mingi kell 22... Siis vaatasin veel Saagi ka :D

Pühapäev: ärkasin normaalsel ajal. Tegin mannaputru (olgu, emme tegi, sest mul läks piimaga natuke pahasti :D)
Ja siis bussile, oli teine "Tuleviku kroonika" taastusproov... Ja eks see oli ka paras kammajaa... Osadel oli veel enne seda kaltsuka võte. Tiinal on ka raske ja nõuab palju.

Tahaks öelda, et need päevad olid väga väsitavad ja ma ei taha enam kunagi olla rekvisiitor, sest see tähendab/tähendas olla ka dekoraator. Ja nagu oleks meil vähe inimesi näitekas! Põhimõtteliselt nagu vastutaks kõige eest. Valus! Ma oleks tahtnud mitmeid kordi kedagi lüüa või peksta!... Aga siiski, praegu on hea tunne, et esimesed võtted on tehtud :)))

Täna lõpetan "Tõe ja õiguse", homme vastamine. Homme teen ka midagi täiesti uut - lähen verd andma! Ehk siis nõel teravaks ja silme eest mustaks!!!

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar