kolmapäev, 25. november 2009

Koolivaba päev

Jah, ma ei läinud täna kooli, aga sel on hea põhjus. Nimelt, on Janeli haige, köhib ja läkastab ja nii paha on teda vaadata, nii kahju ning emme läks töövestlusele vms asjale, mina ei saanud aru mis see on. Esiteks ei saa last sinna kaasa võtta ja teiseks, kui saakski, siis haigele lapsele ei ole kõige parem ringi traavida. Ja klassijuhataja oli väga mõistev ja lubas koju jääda. Nii ma siis siin istun.



Reedel-laupäeval olid siis Betti Alverile pühendatud luulepäevad. Esinesime laupäeva hommikul esimestena (kell 10.00) ja kõik läks ideaalselt ( musa oli vist veist tasa, aga pole hullu):) Saime siis laureaadiks (Saaremaa "Krevera" ja Jõgeva "Liblikapüüdjad" said ka). Grand Prix´i sai Aseri näitering. Ja paparaapapaaa! Jane sai näitlejapreemia!!!! NIIITUBLI!!!!!:)))



Pühapäeval veetsin pea terve päeva teatris:D Kell 14.15 hakkas proov suurel laval. See oli aga suht kiire, mingi 10 minti. Siis käisin Sarah ja Eliisiga Virmas söömas. Sõin nuudleid tšilliga, õõõhhhhhh!!!!:D Enam ma neid ei söö!!! Siis läksime teatrisse tagasi, prooviruumis või lugemissaalis vm iganes koht see on hakkasime vorpima kavasid. 18.00 läksin rahvatantsu ja showtantsu vaatama, siis hakkasime sättima ja kell 20.00 esinesime. Mina keerasin kihva jälle asja, aga nagu öeldi, midagi hullu ei olnud. Kehv tunne oli endal ikkagi.:S Siis vaatasime näitlejate estraadikava ja siis koju.

Esmaspäeval kool, teisipäeval kool, komapäev kodu.

Peaksin praegu tegema äriplaani/äriideed aga mõte ei jookse enam. Eile veits jooksis. See peab vist reedeks valmis saama, aga pole kindel. Esmaspäeval sain oma isiksuse analüüsi tehtud ja ära saadetud. Eile tuli välja et nii kiire sellega ei olnudki. Jama, kui õpetaja ei anna kindlat kuupäeva vaid annab mingi umbmäärase nädala millal võiks valmis olla.
Aga elab üle!:)

Olge tublid!!!

aaajajaaa. Kõige parem uudis, mille täna jjuba sain oli, et 2.detsembril võib rakvere rahvamaja laval näha "Võluõunu". Issand kuidas ma seda lavastust "armastan":D:D

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar